Добрий день! Сьогодні ,Неділя, 19.05.2024, 11:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Моя стіна
Курс валют

Головна » 2011 » Квітень » 24 » Простий спосіб дивитися 3D відео на комп'ютері
17:41
Простий спосіб дивитися 3D відео на комп'ютері

Дивитися тривимірне відео на комп'ютері будемо за допомогою 3D окулярів і спеціального фільтру для плеєра KMPlayer під назвою Anaglyph.ax. Можна купити 3D окуляри або самим їх зробити - в кінці статті є відео як.

У найпоширеніших червоно синіх 3D окулярах для тривимірного ефекту використовується метод анагліф. Цей ефект виходить шляхом колірного кодування зображень, для правого ока - синій, а для лівого - червоний. Можуть використовуватися й інші кольори - зелений, бірюзовий. Головне, щоб в кожне око потрапляла своя картинка. У результаті виникає ефект об'ємності зображення. Зображення стає більш реалістичним.



 Для перегляду 3D відео необхідно встановити або мати встановлену програму KMPlayer. Після запуску програми потрібно приєднати до програми спеціальний фільтр під назвою Anaglyph.ax. Ось посилання на його скачування: завантажити Anaglyph.ax. Саме він забезпечує перегляд 3D відео. Після цього треба приступити до приєднання фільтра. Це робиться дуже просто. А як, ти можеш почитати тут. Жми сюди.


Переглядів: 1844 | Додав: jaroslaw6251 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Block title
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz